Followers

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday

masa berlalu begitu pantas

Monday, July 25, 2011

Bersalin dalam Air

salam pagi sahabat semua....korang ada terbaca tak kosmo pagi nie mengenai Dr. Halina, isteri kepada angkasawan kita yg bersalin dalam air....perghhh terkejut den baca....tak pernah den dongar mengenai perkara nie....bila den search & tanya pakcik goggle rupanya benda nie ada....dan banyak diamalkan di negara barat....bagi den takpalah bersalin kaedah biasa....risau den....dibuaknya anak den lomeh....sakit skit takpalah...kalau korang nak tahu apa itu bersalin dalam air....jom kita ushar info kat sini...Aku tgk pun mcam risau2....

google

Friday, July 22, 2011

Sedih....Demotive...broken heart....mcm2 lah

 
well pagi nie a bit rasa sa, demotivate, ntah2le mcm2 perasaan ada....tak tahu mcm mana nak gambarkan....berbau mcm2 perasaan..get a bad news...aku harus redha...mungkin ini ketentuannya...ada hikmat di sebaliknya...

Namun bila fikir difikir balik mcm tak adil....tak sepatutnya jadi begitu....totally damage everthing....broken heartlah lebih kurang...sampai aku sarapan harinie...amik bihun + telur puyuh + telur ayam.....giler byk telur aku mkn....xperasan yg aku mkn tu benda yg sama rasanya.....ingat aku amik kerang...aduyai....

Namun apa yg terjadi aku selalu ingat kata2 hikmah nie:-
"KADANG-KADANG ALLAH HILANGKAN SEKEJAP MATAHARI, ALLAH GANTIKAN PULA DENGAN GURUH, KILAT & PETIR, PUAS KITA MENCARI, MANA MATAHARI KITA, TAPI RUPA-RUPANYA, ALLAH NAK BERI KITA PELANGI YANG INDAH..."
 
kan cantik pelangi tu bila jarang2 sekali dia muncul....

So mulai dari skrg....life must go on....whatever happen....insyallah akan ada pelangi yg menerangi hidup ini nanti...be strong....

"Sesungguhnya Allah takkan menganiaya umatNya...hanya Dia yang lebih tau apa yang terbaik untuk umat manusia..."

Wednesday, July 20, 2011

Farisya @ home.....

                                                           mana abah nie tak balik lagi...

apa pandang2 ....

bosan tunggu abah....panjat2 kejap le

 wahhhh....ibu tak bagi main handphone

  penat main sandar kejap le

2 hari duk rumah melayan farisya....abah keje direct 3 hari....so kejap2 jelah jumpa abahnya...sian dia....

Thursday, July 14, 2011

Syukur Alhamdulilah

Kredit pic to google .


Alhamdulilah...Rezeki dari Allah....Semoga dipermudahkan lagi segala urusan 
dan dimurahkan rezeki buat kami sekeluarga..Amin

Tuesday, July 12, 2011

Farisya @ Floria Putrajaya









hehehhe.....nanti nak gie lagi tgk bunga api, bot berhias & pusing2 ....tak puas bergambar dengan farisya

Monday, July 11, 2011

Tak Faham

Tak faham le kenapa awal2 pagi semua org yg bawak keta nak gie pejabat leh bawak mcm nak gie bersiar2...aduyai....geram gile...bila potong barulah nak bawak laju...tlnglah klu ko nak bersiar2 lepas kul 9 ok....

Friday, July 8, 2011

Thursday, July 7, 2011

Toddlers 'N' Babies June Contest

Tadi saja check2 kat Toddlers....alhamdulilah rezeki sekali lagi memihak pada farisya & daddy.....Tahniah :)

Mulanya Di Sini



Teringat this song masa kat Teaming With Passion....Apapun this song i dedicated to my hubby ....terima kasih kerana sudi sama2 mengharungi suka dan duka sepanjang bersama ini....

Monday, July 4, 2011

Farisya @ 8 month




Dah pandai skit senyum bila tgk camera.....klu tak dulu masam je mukanya....kena diagah dulu baru nak senyum....ermm selain daripada tu dah pandai bye2....sebut abah...pandai muah2...kiss2....dan menurut kata pengasuh dah boleh jadi kakak...bila mia tido...nak enjut....and pandai muah mia....hehehhe....pandai anak ibu skrg...

Jom Jenguk Yg Nie Gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...