Followers

Thursday, January 12, 2012

Holiday - Cameron Highlands- 07012012

Dah lama plan nak bercuti tapi yelah dgn cuti sekolah dan bermacam2 cuti sepanjang akhir tahun lepas..so after berbincang dgn suami kami pun bercuti time2 anak2 semua dah sekolah..yelah sbb anak aku tak sekolah...so time tu takdalah jem sngt jalan..klu tak aduhai..tak dapat le nak bayangkan keadaannya...Alhamdulilah semuanya berjalan lancar dan kami mmg menikmati percutian ini...Love it...Farisya bukan main seronok lagi dia dapat berjalan2 kehulur kehilir...:)..Destinasi kami ialah Cameron Highlands. Ramai jugak yg datang waktu2 mcam nie mereka yg ada anak sorang yg masih kecil ataupun yg pergi honeymoon..(Teringat plak time2 honeymoon dulu)..Tapi kali nie cuacanya agak sejuk gak...sbb musim hujan kan...Apapun jom kita layan pic dulu 

Farisya yg pandai senyum skrg nie ...dah nampak gigi 4 batangnya tu

Farisya & strawberrynya



Farisya pun nak petik strawberi...






1 comment:

  1. bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri nano microfungus aromaterapi di dunia!

    ReplyDelete

Blog Story By

Jom Jenguk Yg Nie Gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...